Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 04. 12:17, csütörtök | Helyi

Emberölésre készült

Emberölésre készült

Volt barátnőjét akarta megölni egy 53 éves vértesszőlősi férfi 2012. október 3-án későn este.

Emberölés előkészülete miatt indított ellene büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A tettlegességet szóváltás előzte meg 2012. október 3-án késő este a Vértesszőlőshöz Baromállás dűlőben, majd az 53 éves férfi megragadta volt barátnőjét és bántalmazni kezdte. Az asszony kiszabadulva a volt barát szorításából házába futott, de a férfi utolérte, majd egy székre lökve fojtogatni kezdte.

A gyanúsított a konyhában, hogy az asszony ne tudjon segítséget kérni, az ott talált ragasztószalaggal beragasztotta a száját, majd kezeit is megkötözte, nyakához kést szorítva tovább üvöltött a nővel. A férfi ezt követően úgy döntött, nem csak volt barátnőjét öli meg, magával is végezni akart. Fogta a porszívó csövét, hogy azzal vezesse be az udvaron parkoló gépjármű kipufogógázát az utastérbe.

A férfi már a kaput nyitotta, hogy minél hamarabb el tudjanak indulni az autóval, ekkor azonban a nő kiszabadította kezeit, majd az autóval egyenesen a Tatabányai Rendőrkapitányságra hajtott. Később a férfi is követte őt és feladta magát a Rendőrségen.

Emberölés előkészülete miatt indított ellene büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.