Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Február 10. 09:22, kedd | Helyi

Engedély nélkül vezette, majd összetörte ismerőse autóját

Engedély nélkül vezette, majd összetörte ismerőse autóját

A gyanúsított azt hitte, hogy a tulajdonosnak nem fog feltűnni az autó hiánya.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset okozója volt a 24 éves A. Ádám 2015. február 9-én. Az intézkedés alatt kiderült, hogy autó, mellyel közlekedett, nem a tatabányai férfi tulajdona és az is, hogy a kocsit a tulajdonos engedélye nélkül vezette. A fiatal férfi az intézkedő rendőröknek elmondta, hogy egy barátját fuvarozta volna, ehhez akarta kölcsönkérni ismerőse autóját, de nem érte őt utol. Mivel az autó kulcsa nála volt, gondolta, szó nélkül megjárja az utat Síkvölgyig és vissza úgy, hogy barátja ebből nem vesz majd észre semmit sem. Nem így történt, A. Ádám totálkárosra törte ismerőse autóját, melyen nem volt kötelezető gépjármű-felelősségbiztosítás és annak átírását sem teljesítette tulajdonosa. A 24 éves tatabányai férfival szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.