Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. Szeptember 17. 08:40, kedd | Helyi

ENSZ alkalmazottnak adta ki magát

ENSZ alkalmazottnak adta ki magát

Menekült gyermekekre hivatkozva szerzett pénzt a csaló.

Vádemelési javaslattal fejezte be az eljárást a rendőrség azzal az 59 éves asszonnyal szemben, aki magát ENSZ alkalmazottnak kiadva szerzett pénzt magának. B. Gabriella 2011 januárjában lépett kapcsolatba egy társasházak építésével foglalkozó vállalat képviselőivel. Azt állította, hogy az ENSZ dolgozójaként menekült gyermekek vagyonát kezeli. Elmondta azt is, hogy megbízása van ingatlanok vásárlására a kezelt vagyon befektetése céljából. Az asszony egy balatonszántódi ingatlan megvásárlásának ígéretével az építésekkel foglalkozó cég két tagjától részletekben több millió forintot kért kölcsön. Állítása szerint ezek az összegek ahhoz kellettek neki, hogy elindíthassa az adás-vétel folyamatát. A sértettek a kifizetett kölcsönt soha nem kapták vissza, és a csaló az ingatlant sem vásárolta meg. A károsultak feljelentést tettek a rendőrségen. B. Gabriellát a tatai nyomozók 2013. február 14-én otthonában fogták el és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – jelentős kárt okozó csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet 2013. szeptember 16-án vádemelési javaslattal továbbított a Tatai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.