Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Február 18. 10:21, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Farsangi Röplabda

Farsangi Röplabda

Lány utánpótlás korosztályok számára rendeztek röplabda tornát a hétvégén Tatabányán.

A 3. Farsang Kupán három korcsoportban – mini- gyermek- és serdülő -, 22 csapat vett részt, köztük a tatabányai Dózsa, az Óvárosi, a Sárberki, a Kodály Általános Iskolák, és a Tatabányai Volán gárdája.
Az ünnepélyes záráson ott volt Schmidt Csaba polgármester is, aki többek között elmondta: nagyon örül annak, hogy ilyen sokan eljöttek Tatabányára röplabdázni. Fontos, hogy a sportra, a mozgásra időt tudjanak szánni a fiatalok, a városnak is nagy büszkeség, hogy a röplabdás közössége egy ilyen régiós versenyt megrendez – hallhattuk a városvezetőtől.

A különböző korosztályú röpisek megmutatták versenyhelyzetben is tudásukat. Dicséretes az edző, a szülői és a csapatok összefogása, összetartozása. A torna erősségét mutatja, hogy érkeztek csapatok Budapestről, Veszprémből és Győr- Moson-Sopron valamint Somogy megyéből is. Több első osztályú csapat hozta el utánpótlását erre az immár rangos megmérettetésre. Megyénk csapatai közül a legjobb eredményt a Dózsa iskola gyermek korosztálya és a Sárberki Iskola mini alakulata érte el, ugyanis megnyerték a kupát. Schmidt Csaba polgármester, a főszervező Bódis Attila és Györgyi Ferenc edzőkkel közösen adta át a díjakat a csapatoknak a megmérettetés végén.

További eredmények:

Mini Korcsoport: 1. Sárberki Isk.2. Sümeg, 3.Veszprém Deák Isk, 4.Dózsa isk...6.Kodály isk. 7.Óvárosi isk...9. Vértesszőlős.

Gyermek korcsoport: 1.Dózsa isk.I., 2. Veszprém Báthory Isk, 3.Ikrény, 4. Dózsa II

Serdülő Kcs:1. Ikrény, 2. Ajka,3.BSE...7. Tatabányai Volán.

A Sárberki iskola győztes csapata: Csóka Lili,Oravecz Natasa, Sturcz Kinga, Hanson Laura, Madácsi Blanka, Bácsi Charlotte, Kecskés Fanni, Oláh Petra, Madácsi Alida. Edző: Nemes József

A Dózsa isk. győztes csapata: Nagy Zsuzsanna, Nagy Andrea, Domina Rebeka, Miksó Hanna, Kováts Ági, Csatlós Marietta. Edző:Bódis Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.