Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 27. 14:38, hétfő | Helyi

Felújítják Kőrösi tér járdáit

Felújítják Kőrösi tér járdáit

Elkezdődött a Kőrösi Csoma Sándor tér járdájának felújítása, amelynek munkálatai várhatóan szeptember végéig tartanak. A beruházás értéke közel 12 millió forint – jelentette be a helyszínen Bereznai Csaba alpolgármester.

Az önkormányzati képviselő elmondta: az idén tavasszal a városrész lakói által visszaküldött a félezernél is több kérdőív alapján az itt élők döntöttek arról, hogy az idei a kommunális adóból befolyó 17 millió forintot mely körzeti beruházásokra fordítsa a város. Ismertette azt is, hogy a Kőrösi Csoma Sándor tér járdájának felújítását sokan támogatták, a kilenc beruházási javaslat közül a második legtöbb szavazatot kapta. Az alpolgármester hozzátette: a Komáromi út építésének munkálatai során az egyébként is rossz állapotú járda szinte balesetveszélyes lett, mivel a felvonulási útvonalon közlekedő teherautók, munkagépek teljesen tönkretették azt, de a felvonulási útvonalba már nem eső, így nem megrongált járdaszakasz sincs túl jó állapotba. Ezért augusztus 27-től szeptember végégig az 1-10. lépcsőházak előtt mintegy 300 méter hosszon, 800 négyzetméteren újítja fel a járdafelületet az önkormányzat, a beruházás értéke közel 12 millió forint – ismertette Bereznai Csaba, aki a munkálatokkal járó kellemetlenségek miatt az ott élők türelmét és megértését kérte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.