Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 02. 13:43, szerda | Helyi

Fojtogatta, miközben vezetett

Fojtogatta, miközben vezetett

Közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 35 éves tatai férfi ellen.

Egy gépjármű hátsó üléséről előrenyúlva fojtogatni kezdte az autót vezető hölgyismerősét.
A férfi Tata központjában szállt be az autóba. Egykor munkatársak voltak a járművet vezető 41 éves baji asszonnyal, aki 15 éves lányával Bajra tartva felajánlotta a férfinak, hogy elviszi egy darabon. Már a baji úton haladtak, mikor az ittas állapotban lévő férfi a hátsó ülésről előre nyúlva megragadta az asszony torkát és fojtogatni kezdte. Hiába próbált segítségért kiabálni a jobb első ülésen utazó lány, a férfi őt is szorosan tartotta.
Több mint 1 kilométeren át haladtak így az autóval, mikor az asszony a vasúti átkelőnél megállt és egy ott várakozó személygépkocsi utasaitól segítséget kért. A két férfi kirángatta a bántalmazót a kocsiból, így az asszony el tudott hajtani.
Megnyugodni sem volt ideje, a férfi ugyanis a kocsi után futott egészen az asszony házáig. A sértettnek és lányának sikerült magára zárnia a házat és közben értesíteni a Rendőrséget. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit.
A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 35 éves tatai férfi ellen és egyben keresi azt a két férfit is, aki a baji vasúti átjárónál az asszony segítségére sietett. Őket tanúként szeretné meghallgatni a Rendőrség, ezért kérjük hivatali munkaidőben jelentkezzenek Szabó István r. ftzls., balesetvizsgálónál a 34/517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t