Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Június 28. 09:35, péntek | Helyi

Főként csokoládé ragadt a kezéhez

Főként csokoládé ragadt a kezéhez

Nemcsak lopta, ette is a csokoládét.

Sorozattolvajt fogtak el a rendőrök Oroszlányban 2013. június 27-én. A 25 éves R. Zoltán március óta öt alkalommal tulajdonított el főként édességet oroszlányi üzletekből. A férfit hetek óta keresték a nyomozók, végül az egyenruhások találtak rá egy lépcsőházban. Gyanúsítotti kihallgatásán R. Zoltán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a lopott élelmiszerek egy részét eladta, többségét azonban elfogyasztotta.

Az első bűncselekményt 2013. március 24-én követte el, majd kisebb szünet után júniusban folytatta. Ekkor azonban már napi szinten. Június 1-jén és 3-án például 71 darab csokoládét és 10 darab kókuszrudat emelt el egy helyi boltból. Egy másikból karórát tulajdonított el, mert sajátjában lemerült az elem. Egy alkalommal egy optikushoz is betért. Onnan egy 37.000 forintos szemüvegkeretet lopott el, melyet aztán menekülés közben elveszített.

R. Zoltán ellen – szabadlábon hagyása mellett üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.