Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Február 09. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Fotópályázat Tatabánya kincseiről

Fotópályázat Tatabánya kincseiről

A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda nyílt városi fotópályázatot írt ki, „Magyarország kincsestára – Tatabánya” címmel.

A fényképeket hat kategóriában várják március 15-ig, amelyeket két korcsoportra bontva fog értékelni a szakmai zsűri.
Egy pályázó maximum öt fekete-fehér, vagy színes, a nyilvánosság előtt még nem szerepelt felvétellel pályázhat. Egy kategóriában az öt kép lehet sorozat is, ám azokat a zsűri megbonthatja. A következő kategóriákban várják a pályaműveket: „Évszakok”, „Természeti értékek és épített örökség”, „A megújult városközpont” , „Tatabányai hangulat”, „Mindennapok és szórakozás a városban és „Tatabányai titkok”, ahol főképp olyan építészeti látnivalókról várnak képeket, melyek részletgazdagságában mutatják be a város felfedezésére váró titkait. A szakértői zsűri által legjobbnak ítélt fotókból kiállítás nyílik 2013. év folyamán, valamint megjelennek a http://www.tatabanya.hu, http://www.tatabanyapont.hu, a http://www.tatabanyavaroskozpont.huoldalakon és a Magyarország kincsestára - Tatabánya című könyvben is. A pályázat fő díja egy wellness hétvége két fő részére a soproni Hotel Lővérben. A további díjazottak nyerhetnek belépőt a Gyémánt Fürdőbe, Tatabánya Pont ajándékcsomagot, és további értékes díjakat.

A pályázat további részleteiről a http://www.tatabanyapont.hu/fotopalyazatoldalon olvashatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.