Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 16. 09:40, szerda | Helyi

Friss közlekedési helyzetkép

Friss közlekedési helyzetkép

A hó után most sűrű köd nehezíti a közlekedést Komárom-Esztergom megye nagy részén.

Az éjszakai esőnek köszönhetően az utakról eltűnt a hó, helyette vizes az útburkolat, ezért továbbra is lassan, óvatosan kell közlekedni, ráadásul délutántól ismét nagy mennyiségű hóra kell számítani. Az útviszonyokból adódóan szerencsére nem történt komolyabb baleset, az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral és egy könnyű sérüléssel járó balesetnél intézkedtek a kollégák.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 2013. január 16-án túlnyomóan borult, párás, néhol tartósabban ködös idő várható. Eleinte elsősorban keleten, északkeleten várható eső, majd a délután második felétől a Dunántúlon egyre többfelé számíthatunk csapadékra: a Nyugat-Dunántúlon havazás várható, másutt az esőt estétől havas eső, hó váltja fel. A Nyugat-Dunántúlon helyenként megerősödik az északi szél. A hőmérséklet kora délután 0 és +6, késő este -2 és +3 fok között valószínű.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a megyében tapasztalható útviszonyok miatt fokozott óvatosságra inti a közlekedésben résztvevőket. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy tartsanak a szokottnál is nagyobb követési távolságot és haladjanak lassabban a csúszós utakon. Felhívjuk továbbá a figyelmet a világítóberendezések és a biztonsági öv használatának fontosságára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.