Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Március 30. 21:16, szombat | Helyi

Garázdaság más-más megítélésben

Garázdaság más-más megítélésben

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság a 48 éves tatabányai K. Márton ellen

A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. március 29-én 19 óra 30 perc körüli időben a Jubileum Park mellett bántalmazott egy nőt.
A sértett többedmagával tartózkodott a petang pálya mellett, mikor szóváltásba keveredett későbbi bántalmazójával. A hangoskodásra a környéken lakók is felfigyeltek, akikben megbotránkozást keltett a gyanúsított erőszakos viselkedése. A tettlegességig fajult vitának a rendőrök vetettek véget, akik elfogták és előállították K. Mártont, aki ellen –szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság.
Pár órával korábban a 34 éves tatabányai L. József ellen is garázdaság elkövetésének gyanúja merült fel, de viselkedése nem volt olyan súlyos, mint utódjáért. Nem bántott senkit és nem okozott kárt, de tette félelmet és megbotránkozást keltett. Ellene garázdaság elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság, miután egy helyi vegyesboltban megfenyegette az eladót. Azt akarta, hogy a dolgozó fizetés nélkül szolgálja ki őt. Miután ezt visszautasította kiabálni kezdett vele a boltban, valamint rongálással fenyegetőzött. Az alkalmazott nagyon megijedt, és csak azt követően mert szólni a rendőrségnek, hogy a férfi távozott. A bolt biztonsági kamerája által rögzített képek alapján az egyenruhások azonosították és pár perc alatt elfogták az elkövetőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.