Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Július 20. 08:38, szerda | Helyi
Forrás: www.police.hu

Gáz-riasztó fegyverrel fenyegetőzött

Gáz-riasztó fegyverrel fenyegetőzött

Az oroszlányi rendőrök 3 percen belül elfogták a tettest.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves oroszlányi lakos ellen.
A gyanúsított 2016. július 19-én 21 órakor egy oroszlányi üzletbe bement és a jelenlévőket egy fegyverrel fenyegette.
A tettes a nadrágja hátsó részéből elővette a maroktáras fegyvert, majd a helyiségben és később a bolt előtt a kezében tartotta. A férfi indulatosan egy helyi lakoshoz lépett, akinek a feje irányába fordította a „pisztolyt”, majd tenyérrel arcon ütötte.

A rendőrök a támadót 3 percen belül egy közeli utcában igazoltatták. Ruházatát átvizsgálták és a nadrágja övébe rejtett, csőre töltött állapotú, gáz-riasztó fegyvert, három darab lőszerrel együtt lefoglalták.A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.A nyomozók a férfi házának kutatásakor további 17 darab gáz-riasztó lőszert foglaltak le, illetve megállapították, hogy a fegyver viseléséhez engedéllyel nem rendelkezett.A riadalmat keltő férfi a történteket beismerte, tettét ittasságával magyarázta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.