Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Január 27. 09:05, hétfő | Helyi sport

Gólzáporos forduló – U9: a Környe biztos kupagyőztes

Gólzáporos forduló – U9: a Környe biztos kupagyőztes

Hat mérkőzésen 76 gól született január 25-én, szombat délután a Sváb Kupa harmadik fordulóján Kecskéden

Csupán egyetlen meccs, a Vértessomló – Környe (4-5) összecsapás góljainak összesítése lett egy számjegyű.
A leg gólzáporosabb mérkőzések főszereplőjének a várgesztesi csapat bizonyult: a nyitómeccsen 10-5 arányú vereséget szenvedtek el a házigazdáktól, zárásként viszont 9-et rúgtak a Vértessomlónak, s 6-ot kaptak, a Környével pedig 7-7 arányú döntetlent játszottak.
A forduló végére az első két helyen nem változott a múlt heti rangsor: a Kecskéd megőrizte elsőségét, Környe pedig mögötte végzett. A Várgesztes viszont a negyedik helyre szorította a Vértessomlót, miközben a múlt héten még osztoztak a dobogó harmadik fokán. A felnőtteknél a csapatok elfoglaltságai miatt a kupa vértessomlói zárására és a végső sorrend kialakulására még pár hetet várni kell.
Az U9-es korosztályú fiatal focisták ezúttal másnap, vasárnap délelőtt léptek pályára Kecskéden, s bár a Környe magabiztosan tanyázik az élen, a gyerekek a megszokott elánnal rúgták a bőrt a szülők – szintén megszokott – lelkes buzdítása mellett.
A dobogó legmagasabb fokára törekvő Környe a forduló első mérkőzésén 7-4 arányban múlta felül a házigazdákat, majd később 5-2-re a Vértessomlót és végül 4-1-re a Vértesi Erőmű gárdáját. A Környe jelenleg 27 ponttal vezet, így a következő fordulótól függetlenül már magáénak tudhatja a kupát. Mögötte 11 pontot szerzett eddig a Kecskéd együttese, ők vasárnap a Vértesi Erőmű és a Vértessomló csapatát is legyőzték. A fordulóban a Somló a harmadik helyen végzett, viszont összesítésben az eddig begyűjtött 6 pontjával a negyediken áll a Vértesi Erőmű mögött egyetlen ponttal lemaradva. Így a vértessomlói – várhatóan február 8-ai – U9-es kupazárásra akadtak még nyitott helyezések.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.