Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Szeptember 05. 10:21, szerda | Bulvár
Forrás: http://www.storyonline.hu/vilaghir/igy_castingoltak_baratnot_tom_cruise/39736/

Így castingoltak barátnőt Tom Cruise-nak

Így castingoltak barátnőt Tom Cruise-nak

Az egyik magazin felfedte a Szcientológiai Egyház feleségszerző akcióját, amivel Tom Cruise mellé kerestek párt.

Évek óta pletykálnak arról, hogy Tom Cruise igazából nem felszedni szokta a nőket, hanem a Szcientológiai Egyház emberei szereznek neki párt. A Vanity Fair riportere a színész és Katie Holmes válásának árnyékában utánajárt a dolognak. A nyomozás kiderítette, hogy a szcientológusok fejének felesége, az évekkel ezelőtt eltűnt Shelly Miscavige meghallgatásokat szervezett, ahol azt mondták a jelentkezőknek, hogy egy ismeretterjesztő filmbe kerülhetnek be, miközben Tomnak kerestek párt. A feleségjelöltek elé egy hosszú kérdőívet raktak, melynek egy részében Cruise-ról kellett a véleményüket kifejteni. Ezután a lehetséges nyertesek több szcientológus elbeszélgetésre is részt vettek, ahol finoman a vallásnak megfelelő irányba terelték a gondolataikat. Majd végül a vezetők kiválasztották azt a nőt, akit Tom partnereként látnának.

Az egyik válogatás győztese Nazanin Boniadi színésznő volt, de hiába randizgatott a sztárral, és akart a következő felesége lenni, nem jött össze a kapcsolat. Állítják, a mai napig egy vaskos titoktartási szerződés szerint él, és az egyháztól kapja a fizetését a hallgatásért.

Az olasz szépség után újraindult a keresgélés, és Shelly ráakadt Katie Holmesra, aki minden szempontból tökéletesen megfelelt a célnak, és még hajlandó is volt belemenni a szabályokba, melyek alaposan lekorlátozták az életét. A többi pedig már a bulvártörténelem mindenki által ismert része.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.