Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Május 15. 14:31, péntek | Helyi

Gyászközlemény

Gyászközlemény

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy méltósággal viselt hosszú, súlyos betegség után elhunyt Maszlavér István, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés tagja, Naszály község polgármestere, a Polgármesterek a Falukért Egyesület elnöke.
A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013-ban, „Komárom-Esztergom Megyéért” díjat adományozott Maszlavér Istvánnak, mellyel a megye életében maradandó értéket nyújtó munkásságát ismerte el.
Maszlavér Istvánt 1990-ben választották meg Naszály község polgármesterévé, amely feladatot a község lakosságának elismeréseként- immár 24 éve folyamatosan, társadalmi megbízatásban látott el. Polgármesteri munkájának eredményeként mára a település fejlődő és minden tekintetben gyarapodó településsé vált.
Naszály Község Önkormányzata a falu lakossága nevében hálás köszönetét fejezi ki Maszlavér Istvánnak a település felvirágoztatása érdekében az elmúlt 25 év alatt végzett áldozatos munkájáért.
A közéletben eltöltött évtizedek alatt több társadalmi megbízatást is vállalt, amelyeket lelkiismeretesen és az önkormányzatiság előremozdítása érdekében végzett. A „Polgármesterek a Falukért” Egyesület elnöki feladatait 2001. óta látta el. Az Egyesület megalakítása és a települések érdekében kifejtett munkája összeforrt személyével, munkásságával.
2002-től 2010-ig kistelepülési tanácsnokként a megyei közgyűlésben is a községek érdekeit képviselte. Maszlavér István tagja volt a jelenlegi, 2014-ben megválasztott testületnek is. Míg betegsége ebben nem akadályozta aktívan részt vett a közgyűlés döntéseiben, hasznos tanácsaival segítette a testület munkáját.
A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés, a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat vezetősége és minden dolgozója, mély megrendüléssel értesült Maszlavér István haláláról.
A család gyászában, a megyei közgyűlés minden tagja és a megyei önkormányzat minden dolgozója, Naszály Község Önkormányzata, minden munkatársa és a település lakossága osztozik.
Nyugodjék békében.

Naszály Község Önkormányzata Popovics György
Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat elnöke

Címkék: maszlavér istván

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.