Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 14. 15:18, kedd | Helyi

Gyászol a Tatabányai Sport Club

Gyászol a Tatabányai Sport Club

„Tiszteletem Jani bá!”- hangzott el a köszöntés több százszor naponta a birkózók edzőtermében és a tatabányai sportpálya környékén.

A mindenki által tisztelt és szeretett Id.Takács Jánosnak mindenkihez volt a köszönést követően egy-egy kedves szava, nélküle évtizedeken keresztül nem kezdődött el a szakosztály edzése.
Sportember volt Ő, hisz egész élete a birkózás körül zajlott, technikai-vezetői munkáját nagy lelkesedéssel, precizitással végezte, kiváló szervező-munkájára bármikor számíthattak a tatabányai sporttársak.

Meglepetten állunk a hír hallatán: Id.Takács János a feleségét és családját imádó hű barát, a kedves kolléga és nagyszerű sporttárs nincs többé, súlyos betegsége sajnos erősebbnek bizonyult nála.

Gyászol a Tatabányai Sport Club, a Birkózó szakosztály és minden sportbarát, hisz azt az űrt, melyet maga után hagyott pótolni lehetetlen.

Barátunk Jani bá: Soha nem felejtünk!

Nyugodj békében!

Búcsúztatása 2012.augusztus 18-án (szombaton) 14,00 órakor lesz az Újtelepi Temető régi ravatalozójában

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.