Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Február 11. 09:29, hétfő | Helyi

Gyerek helyett kábeleket rejtett a babakocsi

Gyerek helyett kábeleket rejtett a babakocsi

Kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 25 éves férfi ellen, akit 2013. február 10-én este értek tetten a járőrök.

Babakocsival tolta el a Polgármesteri Hivatalból eltulajdonított kábeleket.
A rendőrök épp a kapitányság udvaráról hajtottak ki, hogy folytassák közterületi szolgálatukat, mikor felfigyeltek a férfira. Megálltak, hogy igazoltasság, de ő ekkor a babakocsit hátrahagyva beszaladt a szomszédos iskola udvarára és a gáztartály alá bújt. Itt fogták el az egyenruhások, akik a férfi előállítását követően kiderítették, honnan hiányozhat a köteg kábel. Kiderült, hogy a gyanúsított a Polgármesteri Hivatal üvegajtaját törte be és azon keresztül tulajdonította el a köteg kábelt.
A férfit őrizetbe vették tekintettel arra, hogy eddig 3 alkalommal volt büntetve lopások és kábítószerrel visszaélés bűncselekmények miatt, jelenleg pedig további 8 eljárás van folyamatban ellene különböző vagyon elleni és más jellegű bűncselekmények elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.