Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Április 20. 10:33, hétfő | Helyi

Gyermeke megölésével és öngyilkossággal fenyegetőzött a férfi!

Gyermeke megölésével és öngyilkossággal fenyegetőzött a férfi!

Gyermeke megölését és öngyilkosságot helyezett kilátásba a tatabányai gyanúsított, akit őrizetbe vett a rendőrség.

Zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 25 éves K. Jánossal szemben, akit 2015. április 19-én fogtak el és állítottak elő a tatabányai rendőrök. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított hónapok óta zaklatta volt párját, több alkalommal bántalmazta is az asszonyt. K. János nem csak személyesen, az egyik közösségi portálon is folyamatosan szidalmazta és fenyegette a fiatal anyukát. Közös gyermekük megölését és a sértett szülei tulajdonában lévő gépjármű felgyújtását helyezte kilátásba.

Az asszony 2015. április 18-án elégelte meg a férfi viselkedését és tett feljelentést ellene a Tatabányai Rendőrkapitányságon. Ott elmondta, hogy K. János előző nap bántalmazta, mikor gyermekével sétált a városban és a babakocsit is összetörte, míg ő a kislányt a kezében tartotta. Gyanúsítotti kihallgatásán K. János elismerte, hogy több alkalommal is megfenyegette volt élettársát, bár állítása szerint kijelentéseit nem gondolta komolyan. Vallomása szerint idegességében és az elfogyasztott alkohol hatására mondott és tett olyanokat, melyektől egykori kedvesében félelmet keltett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette K. Jánost és kezdeményezte előzetes letartóztatatását.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.