Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 29. 15:18, csütörtök | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Gyermekek a gyermekekért

Gyermekek a gyermekekért

A város halmozottan hátrányos helyzetű gyermekei részére szervez gyűjtést a Gyermekek a Gyermekekért Mozgalom, amelynek ünnepi gáláját december 19-én délután kettő órakor rendezik a Földi Imre Sportcsarnokban.

Az idei évben az intézményi visszajelzések alapján közel négyszáz kisgyermek karácsonyi ünnepét tehetik szebbé azok az adományok, melyeket december 7-ig várnak a Polgármesteri Hivatal harmadik emeleti, 325-ös irodájában. Az ajándékgyűjtéshez a város minden iskolája csatlakozott, használt játék, könyv, társasjáték felajánlásával. Azokat a "parkolópályára" tett, megunt, de még jó állapotban lévő játékokat, könyveket, hátizsákokat, tolltartókat, vagy akár rajzeszközöket várják, amelyeket saját gyermekük már nem használ, vagy kinőtt és tudnak nélkülözni. Az Oktatási és Közművelődési Iroda munkatársától megtudtuk, hogy leginkább a 12-16 éves kiskamaszoknak adható ajándékokban vannak elmaradásaik. Kérjük, segítsenek és tegye felejthetetlenné a városban élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.