Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 19. 10:50, szerda | Helyi
Forrás: www.police.hu

Gyorsan túladott a lopott fémen

Gyorsan túladott a lopott fémen

Több millió forintot érő fémsablonokat tulajdonított el volt munkáltatójától egy tatabányai férfi.

Több millió forintot érő, fémdobozok készítéséhez használt ipari szerszámokat tulajdonított el egy oroszlányi cég raktárhelyiségéből J. István. A tulajdonos 2014. március 18-án fedezte fel a bűncselekményt, majd tett feljelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. A nyomozók ellenőrizték a város fémátvevő telepeit, az egyiknél megtalálták a sablonokat, melyeket tulajdonosuk a helyszínen azonosított. A rendőrök kiderítették, ki értékesítette pár tízezer forintért az értékes tárgyakat. Az 56 éves férfit még aznap elfogták tatabányai lakhelyén. J. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. A gyanúsított bevallotta a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy négyszer járt a raktárban 2014. március 18-át megelőző napokban. Minden alkalommal taxival érkezett és annak segítségével szállította el a fémet. J. István ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.