Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Június 01. 13:35, péntek | Helyi

Harmadszor is rács mögé kerül a lányokat molesztáló férfi

Harmadszor is rács mögé kerül a lányokat molesztáló férfi

Az éjszaka sötétjében csapott le újabb áldozatára az a 31 éves tatabányai férfi, akit szemérem elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt pénteken vett őrizetbe a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Sétálni indult április 25-én későn éjszaka egy 18 éves tatabányai lány Tatabánya Kertvárosban. A Szőlődomb-Buzavirág utca kereszteződéséhez érve egy kerékpárosra lett figyelmes, aki épp vele szemben közlekedett. Félre húzódott a járdán, hogy elengedje a kerékpárost, majd tovább sétált. A biciklisnek nem tulajdonított jelentőséget.

Alig telt el pár másodperc és a lány futó lépteket hallott a háta mögött, de megfordulni már nem maradt ideje, egy kéz befogta a száját, egy másik pedig a kezét megfogva a járda melletti bokros terület felé vonszolta. A férfi ledöntötte a lábáról a lányt, aki a fenyegetések hatására meg se mert szólalni, szabadulni pedig nem tudott a rá nehezedő súly miatt. A férfi végül nem bántalmazta lányt, az önkielégítést követően elengedte.

A lány elfutott, majd miután összeszedte magát, hívta a rendőrséget, addigra azonban a férfi elkerekezett a helyszínről. A lány csak a biciklijére emlékezett, a férfit nem tudta jól megfigyelni. Annyit el tudott mondani, hogy a kerékpár egy régi elhasznált darab, tulajdonosa pedig ápolatlan, hajléktalan kinézetű volt.

Ennyi adat állt a nyomozók rendelkezésére, de bő egy hónap alatt így is a nyomára akadtak és pénteken sikerült elfogni a férfit, akiről kiderült, hogy korábban két alkalommal volt már bűntetve erőszakos közösülés miatt.

A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t