Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 30. 20:08, vasárnap | Helyi

Három nap elzárás az eltiltottnak

Három nap elzárás az eltiltottnak

Három nap elzárásra ítélte a bíróság 2012. december 29-én azt a tatabányai férfit, akit a fenti nap reggelén fogtak el a rendőrök.

Ittasan, eltiltás hatálya alatt vezette ismerőse gépjárművét, ráadásul megpróbált kibújni a rendőri intézkedés alól.
A Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei Tatabánya belterületén járőröztek, mikor felfigyeltek egy személyautóra, melynek bizonytalan volt az úttartása. Feltételezték, hogy vezetője ittas, vagy bódult állapotban lehet, ezért megállásra szólították fel a sofőrt. A férfi a felszólítást követően fokozni kezdte járműve sebességét és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. A járőrök segítséget kértek szolgálatban lévő társaiktól, akiknek segítségével megállásra kényszerítették a járművezetőt.
Iratainak ellenőrzése során a szabályszegő férfi nem tudta átadni jogosítványát, a bíróság ugyanis 2012. november 21-én 2013. július 21-ig ittas járművezetés miatt eltiltotta őt a vezetéstől. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a férfi ezúttal is úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott.
A szabályszegőt a rendőrök előállították a rendőrségre, ahol a Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya az eltiltás hatálya alatti gépjárművezetés miatt szabálysértési őrizetbe vette és még 2012. december 29-én bíróság elé állította. A bíró három nap elzárásra ítélte.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.