Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Február 12. 09:42, kedd | Helyi

Havazás, hófúvás és kamionstop Komárom-Esztergom megyében

Havazás, hófúvás és kamionstop Komárom-Esztergom megyében

Intenzív havazás és hófúvás nehezíti a közlekedést Komárom-Esztergom megye nagy részén, de járhatatlan út nincs.

A havazás és hófúvás miatt lezárásra került a Tatát Kömlőddel összekötő út. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén történt közlekedési baleset miatt a Kecskédi elágazásnál lezárásra került a Székesfehérvár felé menő úgynevezett gánti út.
A komáromi határátkelőn a rendőrség korlátozza a Szlovénia-Olaszország útvonalon közlekedő, 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek Magyarország területére történő belépését. Az olasz–szlovén és a szlovén-magyar átkelőket lezárták a teherforgalom előtt, ezért a Szlovéniába és Olaszországba tartó kamionok Komáromnál nem léphetnek be Magyarország területére.
A Komárom - Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy az utakon való balesetmentes közlekedés érdekében haladjanak a megengedettnél lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot, valamint használják a biztonsági övet és a járművek világító berendezéseit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.