Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 21. 09:02, hétfő | Helyi

Hétvégi rendőrségi hírek

Hétvégi rendőrségi hírek

- Nem dolgozott, börtönbe ment

A Készenléti Rendőrség járőrei igazoltattak, majd fogtak el egy 20 éves tatabányai férfit 2013. január 20-án, aki ellen a bíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök, őrizetbe vételét követően, a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.
A 20 éves tatabányai férfit közérdekű munkára ítélte korábban a bíróság, de nem kezdett el dolgozni, ezért büntetését letöltendő szabadságvesztésre váltotta át és elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. 2013. január 20-án a Készenléti Rendőrég beosztottjai vonták őt ellenőrzés alá Tatabányán. Iratai ellenőrzése során derült ki róla, hogy a bíróság döntése alapján börtönbe kell vonulnia. A férfit az egyenruhások elfogták és büntetésének letöltése végett Győrbe vitték.

- Rendőrök segítettek a hajléktalanná vált férfin

Nem volt hová mennie annak a 26 éves tatai férfinak, akit 2013. január 20-án a kisbéri rendőrök helyeztek biztonságba a hideg időre való tekintettel. Családi veszekedéseket követően lett hajléktalan.
Tatai otthonában és Ácsteszéren lakó édesapjánál sem volt már maradása a férfinak. 2013. január 20-án a helyi kocsmában talált átmeneti menedéket, de a helyiség estére bezár, így a férfi az utcán töltötte volna az éjszakát. Az őt igazoltató rendőrök segítettek rajta, akik tájékoztatták, hogy a móri Kistérségi Hajléktalanok Átmeneti Szállójára befogadja őt. Pénze nem volt, hogy eljusson oda, így az egyenruhások vitték el a biztonságot jelentő melegedő

- Segítettek rajta

Szomszédja kért rendőri segítséget egy 57 éves tatabányai férfihoz, miután lakásából segélykiáltásokat hallott. A bajba jutott személy a fürdőszobában lett rosszul, és nem tudott lábra állni.
2013. január 20-án délelőtt hallotta meg a bejelentő szomszédja segélykiáltásait, és rögtön értesítette a rendőrséget. A járőrök a helyszínre siettek, ahol a fürdőszobában találtak rá az 57 éves férfira, aki elmondta; a fürdőkádban lett rosszul, és nem tudott onnan kiszállni. A rendőrök a szobába kísérték, és értesítették a mentőket, akik kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.