Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 15. 09:28, hétfő | Helyi

Hibát hibára halmozott a tolvaj

Hibát hibára halmozott a tolvaj

Falopáson ért tetten az erdész egy 35 éves tatabányai férfit 2012. október 13-án. Autójában 9.000 forint értékű fát találtak a helyszínre érkező rendőrök, de a szabályszegések sorát csak ezután tárták fel a járőrök.

A falopást a helyszínen elismerte a férfi. Elmondta, hogy pár napja egy kirándulás során fedezte fel az erdészet által összekészített feldarabolt fakupacot. Visszament és az autóba pakolta. Már haza felé tartott, mikor az erdésztársaság munkatársa megállította és a rendőrök megérkezéséig visszatartotta.
A járőrök miután meghallgatták, az okmányait ellenőrizték, melynek során újabb és újabb problémák merültek fel. Egyrészt a férfinak nem volt jogosítványa, mégis vezetett. Soha nem is volt neki, emiatt a bíróság többször eltiltotta őt a járművezetéstől. Ezúttal nem állt eltiltás hatálya alatt, de a jogosítványt azóta sem szerezte meg. A gépjármű forgalmi engedélyét sem tudta átadni, azt ugyanis 2012. október 27-én a Tatabányai Okmányiroda kivonta a forgalomból. A járőrök ezt követően ittasságát is ellenőrizték, leheletéből ugyanis arra gyanakodtak, hogy a férfi alkoholt fogyasztott. Gyanújukat a szonda megerősítette.
A falopás és a többi szabálysértés elkövetése miatt a férfit a járőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a szabályszegések miatt szabálysértési és közigazgatási eljárásokat kezdeményeztek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.