Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Március 26. 12:34, csütörtök | Helyi
Forrás: www.police.hu

Idős nénit fosztottak ki VIDEÓVAL!!

Idős nénit fosztottak ki VIDEÓVAL!!

A rendőrség két tatabányai asszonyt vett őrizetbe.

Készpénzt és arany ékszereket lopott a 36 éves R. Ottília és a 20 éves R. Rebeka 2015. március 25-én egy idős asszony otthonából. Ruhaeladás ürügyén kopogtattak be a nénihez, majd az elutasító választ követően új trükkel próbálkoztak. Vizet kértek és régi ismerősként üdvözölték a sértettet, aki ezek után beengedte őket a lakásba. A konyhába ültette le a két idegent, de R. Ottília pár perc beszélgetést követően már a szobákat és azok tartalmát mérte fel. Miután a sértett észrevette, hogy a 36 éves tatabányai asszony ékszerei és pénze közelében jár, távozásra szólította fel mindkettőt. Ezt követően vette észre a néni, hogy a gyanúsítottak meglopták, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.



A helyi egyenruhások a bűncselekmény helyszínétől nem messze megállították R. Ottíliát és R. Rebekát, akik gépjárművel próbáltak gyorsan továbbállni. Ruházatuk átvizsgálásakor a 36 éves tatabányai gyanúsított pénztárcájából előkerültek a sértett arany ékszerei, míg R. Rebeka felsőruházatából az eltulajdonított készpénz egy része. Gyanúsítotti kihallgatásán a két asszony elismerte a bűncselekmény elkövetését.



A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a gyanúsítottakat és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. A rendőrség emellett vizsgálja, hogy a gyanúsítottak követtek-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket.

A videó megtekinhető IDE kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.