Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 31. 10:14, hétfő | Helyi

Ismét többeken segítettek a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

Ismét többeken segítettek a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

Virágcsokorral a kezében sétált egy férfi az M1-es autópályán 2014. március 30-án. Győr felé tartott a leállósávban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei állították meg és hozták le a sztrádáról. Az osztrák állampolgárságú férfi térben és időben nem tudott tájékozódni, az egyenruhások német nyelven feltett kérdéseire is összefüggéstelen válaszokat adott. Azt állította, hogy Bécsből indult el gyalogosan. Először Szlovákiába, majd Olaszországba ment, most pedig Budapesten át tart hazafelé az osztrák fővárosba. A rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, mely kórházba vitte

Egy idős tatabányai asszonyon is segítettek a rendőrök. Ő 2014. március 31-én hajnalban esett el a lépcsőházban. Az egyik lakó vette észre, mi történt. Arra ébredt, hogy valaki kapargatja az ajtaját. A 80 éves néni így kért segítséget, mert az eséstől megsérült és nem bírt lábra állni. Azt nem tudta megmondani, miért jött ki a lakásból kora hajnalban. A tatabányai járőrök hozzá is mentőt hívtak, mely további ellátás céljából kórházba vitte az idős nénit.

Kocs faluban egy idős férfihez kérték a mentőszolgálat munkatársai a rendőrök segítségét 2014. március 31-én hajnalban. A bácsi hívta ki a mentősöket egészségi problémái miatt, de nem tudtak bejutni az ellátásra szorult beteg házába, a bejárati ajtó zárva volt. A tatai járőrök a házhoz siettek, melynek egyik ablaka rosszul záródott. Ezt nyomták be az egyenruhások és ezen keresztül bemásztak az idős férfihoz. A rendőrök kinyitották a bejárati ajtót, így a mentősök még időben el tudták látni és kórházba tudták vinni a bácsit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.