Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 15. 09:34, hétfő | Helyi

Ittasan ütközött a motoros

Ittasan ütközött a motoros

Hibát hibára halmozott egy 21 éves oroszlányi fiatalember is 2012. október 13-án éjszaka.

Azután állították elő őt a rendőrök, miután a belvárosban segéd-motorkerékpárjával nekiütközött egy parkoló autónak, majd a motort hátrahagyva utasával gyalogosan elmenekült. Egy szemtanú jelezte a történteket a rendőröknek, akik megtalálták a motorost és annak 17 éves utasát, aki meg is sérült a baleset során, így hozzá a rendőrök mentőt hívtak. A jármű vezetőjének elszámoltatása során a járőrök ellenőrizték ittasságát is. A szonda eredménye szerint a fiatalember alkoholt ivott, mielőtt balesetet okozott. Ezért és az általa elkövetett többi szabálysértésért az Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást indított ellene.

Hárman is többszörösen vétettek a közúti közlekedés szabályai ellen az elmúlt 24 órában. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 2012. október 13-án délután indítottak eljárást egy quadossal szemben, akit Tatabánya külterületén vontak ellenőrzés alá. A tatabányai férfi rendelkezett ugyan jogosítvánnyal, de nem a quadra szólóval. Emellett a járművet nem helyezték forgalomba, továbbá és tulajdonosa biztosítást sem kötött rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.