Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 21. 11:49, péntek | Helyi

Új burkolatot kap a Gerecse utca

Új burkolatot kap a Gerecse utca

A nyár folyamán, a közel 100 millió forint összköltségű beruházásoknak köszönhetően, több helyen útrekonstrukciót végeztek Tatabányán.

A jelenleg Kertvárosban még zajló munkálatokkal, várhatóan a hónap végére készülnek el. Útfelújítás folyik még a Kökörcsin utcában, s lesz még a Köztársaság útján és a Kossuth utcában.

A kertvárosi Gerecse utca felújítása a Hadsereg út és a Május 1. út között, 300 méteren valósul meg. A kivitelezés során az aszfaltburkolat felújítását végzik el, valamint a beruházáshoz kapcsolódó szükséges közműszerelvények szintre emelésére és padkarendezésére is sor kerül. A beruházás összköltsége huszonötmillió forint – mondta el a helyszínen Schmidt Csaba polgármester, a Magyarné Kocsis Andrea, önkormányzati képviselővel közösen tartott tájékoztatón, aki ismertette: a Gerecse utca a legforgalmasabb útszakasza, s a rekonstrukció után sokkal jobban használható út lesz. A munkálatok idején félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon, ezért a lakosság türelmét kérnénk – tette hozzá a képviselő asszony. A közel 2400 négyzetméteren történő felújítási munkálatokat a FTK Kft. végzi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.