Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 11. 10:40, péntek | Helyi

Javaslatokat várnak a „Zöld Ág” díjra

Javaslatokat várnak a „Zöld Ág” díjra

Javaslatokat vár a tatabányai önkormányzat a környezet- és a természet védelmében, a környezeti nevelésben kiemelkedő teljesítményt nyújtók elismerésére.

A „Zöld Ág” díj olyan személynek, vagy szervezetnek (civil szervezetnek, alapítványnak, stb.) adományozható, aki, illetve amely a környezetvédelem vagy a környezeti nevelés területén a város érdekében kiemelkedő tevékenységet folytatott az elmúlt évben. A díj adományozására bármely magánszemély vagy szervezet javaslatot tehet. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra javasolt személy, szervezet nevét, címét, az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat 2013. január hó 31. napjáig írásban kell eljuttatni Tatabánya Város Polgármesteréhez (Tatabánya-2800, Fő tér 6.). A díj az odaítélést tanúsító díszoklevélből, plakettből és pénzjutalomból áll. Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése Tatabánya Város környezet- és természetvédelmében, a környezeti nevelésben kiemelkedő teljesítmény nyújtók iránti tiszteletének és megbecsülésének kifejezése céljából 2002-ben alapította a „Zöld Ág” díjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.