Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Április 19. 10:00, kedd | Helyi

Jól szerepeltek korosztályos csapataink

Jól szerepeltek korosztályos csapataink

Az U16-os és az U19-es megyeválogatott Ajkán, regionális tornán vett részt, ahol megmérkőztek Fejér és Veszprém megye korosztályos csapataival.

Az U16-os együttest Fenyvesi László és Váczy Dávid vezette, és a küzdelmeket követően végül az első helyen végeztek. Elsőként Veszprém megyét gyűrték le 8-1-re, aztán Fejért fektették két vállra, és 3-1-re nyertek. A tréner elégedett volt a pályán látottakkal, és azon kívül is, hiszen a gárda hozzáállása, és fegyelmezettsége is példamutató volt. – A bajnokságot vezető és a dobogón álló csapatokra építettük a keretet. Az külön öröm, hogy a lábatlani Deme Tamást választották a torna legjobb játékosának – jegyezte meg Fenyvesi László.

Az U19-esek a második helyet csípték el a viadalon. Veszprém megye ellen 3-0-ra győztek, Fejér azonban jobbnak bizonyult a mieinknél, és 1-0 nyertek.
– Színvonalas tornán, tizenhét játékossal vettünk részt Ajkán, az első meccsen még nagyobb arányban is győzhettünk volna a 2x30 perces mérkőzésen, a Fejér elleni összecsapáson azonban egy eladott labda után kontráztak, és akkor szerezték a találatot. Az utolsó 5-7 percben többet kezdeményeztünk, volt az ellenfél kapusának dolga, de már nem tudtunk egyenlíteni sem. Ennek ellenére ügyesek voltak a srácok, a keretünket nagyrészt Tatáról, Bábolnáról, Sárisápról, Lábatlanról és Esztergomból érkezett futballisták alkották – magyarázta Schöffer Antal, az U19-esek edzője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.