Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Április 29. 09:22, szerda | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Jutalmazott a polgármester

Jutalmazott a polgármester

Tatabányai rendőröknek és katasztrófavédelmi szakembereknek adtak elismeréseket.

Április 24-e, Szent György napja a rendőrség napja, május 4-e Szent Flórián napja a tűzoltóság napja hazánkban. Ez alkalomból április 28-án kedden Tarjánban, ünnepélyes állománygyűlésen ismerték el a kiváló teljesítményt nyújtó rendőrök és tűzoltók munkáját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ünnepi állománygyűlésére zsúfolásig megtelt a Művelődési ház nagyterme. Az ünnepi eseményen a rendvédelmi dolgozók mellett, a kitüntetéseket adományozó települések polgármesterei, rendőrkapitányságok és katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői vettek részt. A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársait, Popovics György, a Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte.

A kiváló teljesítményt nyújtó rendvédelmi dolgozók munkáját minden évben elismeri városunk. Schmidt Csaba Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere idén polgármesteri keretéből bruttó százezer forinttal jutalmazott három tatabányai rendőrt és három katasztrófavédelmi dolgozót. Schmidt Csaba hangsúlyozta: Fontos, hogy elismerjük a rendőrök és a katasztrófavédelem állományában dolgozók munkáját, hiszen ők azok, akiknek minden nap mindig készen kell állniuk, mindig felkészültnek kell lenniük, és mindig a legjobbat kell nyújtaniuk. A tatabányaiak pedig biztonságban érezhetik magukat és nap mint nap tapasztalhatják a hatékony munkavégzés eredményét.

Az elismeréseket Schmidt Csaba, elöljáróik jelenlétében adta át: Frák Zsuzsanna r. törzsőrmesternek, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrének, Hujber János r. törzsőrmesternek, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrének, Fekete Gábor r. törzsőrmesternek, Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozójának, Kelkó Balázs tűzoltó alezredesnek, a Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének, Suták Tamás Zoltán tűzoltó zászlósnak, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szerparancsnokának és Cseke Norbert tűzoltó törzszászlósnak, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szerparancsnokának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.