Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Június 07. 08:31, péntek | Helyi

Jutalmazták a legjobbakat

Jutalmazták a legjobbakat

A Tatabányai Integrált Szakiskola, Középiskola és Kollégium Réti úti telephelye adott otthont a tanév során megyei- és országos tanulmányi versenyeken kiemelkedően teljesítő diákok és felkészítő tanáraik köszöntésének.

Tatabánya Város Önkormányzata és annak két közalapítványa - Általános Iskolásokért Közalapítvány, valamint Tatabánya Középfokú Oktatási Intézményei-ért Közalapítvány - a korábbi évek hagyományát követte jutalmazta a kimagasló eredménnyel büszkélkedőket.
A városban működő magas színvonalú oktatás eredményeként, ebben a tanévben is, diákjaink több rangos országos és nemzetközi versenyen szereztek előkelő helyezéseket. A Kertvárosi Általános Iskola Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 2.d osztályosainak műsorát megelőzően dr. Kancz Csaba alpolgármester köszöntötte a díjazott diákokat és az őket felkészítő pedagógusokat.
Az alpolgármester elmondta: ahhoz, hogy sikeres felnőtté váljunk, már gyermekkorban meg kell szoknunk a versenyhelyzeteket, és az itt ülő diákok ezekben a szituációkban kiválóan tudnak már most teljesíteni, amit a mögöttünk lévő tanévben nyújtott eredményeik is bizonyítanak. Az ünnepség lehetőséget nyújt a díjazott tanulókat felkészítő pedagógusok eredményes munkájának méltatására is – hallhattuk dr. Kancz Csabától.
Az esemény a tanulótársak, a szülők és a közvélemény figyelmét hívja fel az átlag feletti kimagasló tudás, szellemi, művészeti teljesítmény fontosságára és elismerésére, egyidejűleg a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulókat és felkészítő pedagógusaikat példaképül állítva. A különböző szintű tanulmányi versenyek résztvevői és pedagógusaik Tatabánya városában folyó pedagógiai tevékenység jó hírnevét erősítik.
Összesen 134 tanulónak és 72 pedagógusnak adott át oklevelet és könyvutalványt dr. Kancz Csaba alpolgármester és a két kuratóriumi elnök, Kenézné Benyeczkó Ilona és Szalai Imre.
A jutalmazottak köszöntésén részt vett Bereznai Csaba alpolgármester, Ablonczy Dánielné, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke, Fenyvesi Veronika a Humán Iroda vezetője és házigazdaként Pallos János, a vendéglátó intézmény igazgatója.

Középiskola díjazottak

Általános iskolai díjazottak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.