Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 11. 11:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Kállay-Saunders: \'Olyan irigyek vagytok egymásra, hogy az botrány\'

Kállay-Saunders: \'Olyan irigyek vagytok egymásra, hogy az botrány\'

Máris felismerte a magyarság legnagyobb problémáját.

Kállay Saunders Andrásnak elege lett abból, hogy folyton leszólják a helytelen helyesírása miatt, valamint mert nem sikerül mindig anyanyelvi szinten kifejeznie magát magyarul. De hát nem is anyanyelve, és tejességgel megértjük, ha kiakadt emiatt.

A következőket írta közösségi oldalán:

"EZT UTOLJARA MONDOM! Ha valakinek nem tetszik a helyesirasom akkor az ne kovessen facebookon. UTOLJARA, Amerikaban eltem szinte egesz eletemben es soha nem tanultam magyarul. Ott jartam iskolaba ahol az angol mellet spanyolul es franciaul tanultunk. Van egy hatalmas kulonbseg Amerika es Magyarorszag kozott. Amerikaba tele van emberekkel a vilag minden tajarol ezert nagyon sokann nem beszelik tokeletesen a nyelvet, de egy dolog biztos. SOHA nem kritizalunk valakit az iskolaban vagy barhol mashol azert mert torte a nyelvunket. Inkabb segitettunk nekik es az volt a fontos, hogy MIT mond es nem hogy HOGYAN mondja. Legyszives emberek ne keressetek midnenben a rosszat es akkor szebb lesz a vilag. Egy masik dolog az irigyseg problemaja. Ha valaki jol csinal valamit azt ne irigyeld, hanem szed ossze magad, tuzz ki egy celt es dolgoz kemenyen, hogy elerd es te is sikeres legyel, legyen az barmi amit szivesen csinalsz. Csak nezem a neten, hogy a zeneben, tancban minden napi eletben olyan irigyek vagytok egymasra, hogy az botrany. NULLA osszetartas van. Ennek ellenere nagyon sok ember csak szeretetet ad nekem es ezert nagyon halas vagyok, hogy az eletemben vagytok! Koszonom! Love"

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.