Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Augusztus 05. 14:45, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Kannabisz nőtt egy walesi önkormányzat virágládáiban

Kannabisz nőtt egy walesi önkormányzat virágládáiban

Kannabiszültetvényt találtak egy walesi város önkormányzatának virágládáiban.

Több mint 20 tő kannabisz nőtt a begóniák és petúniák között, amelyek Newport városát díszítették. Az elhaladók nap mint nap megcsodálták a növényeket, és senki nem vette észre, hogy azok egy része kábítószer előállítására alkalmas.
Végül egy 29 éves helyi üzletember ismerte fel a töveket. "Korábban soha nem láttam kannabiszt vadon nőni, őrült dolog volt látni... Egy nagyon szép növény, és gyönyörűen mutatott" - idézte a férfit a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.
Mire azonban kihívták a rendőrséget, valaki begyűjtötte a növényeket, amelyek közül néhányat ráadásul a helyi rendőrkapitányságtól mintegy nyolcszáz méterre ültettek. A rendőrök így mindennap elhaladtak mellettük.
A helyi önkormányzat szóvivője közölte, hogy az ügy kivizsgálásához felhasználják a köztéri kamerák felvételeit is.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.