Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 23. 09:44, szerda | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Kanyó Antalért égtek a gyertyák

Kanyó Antalért égtek a gyertyák

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kanyó Antalra, a Tatabánya egykori kiváló kézilabdázójára emlékeztek a Földi Imre Városi Sportcsarnoknál felállított emlékhelyen.

Nem csak a kézilabda társadalom osztoznak a család gyászában, hanem más sportágak képviselői, barátok, ismerősök is mécsest gyújtottak és virágot vittek a sportcsarnokhoz. A városvezetés részéről Schmidt Csaba polgármester és dr. Kancz Csaba alpolgármester is megemlékezett az Ezüst Turul díjjal is kitüntetett egykori kézilabdázóról, aki életének 52. évében elhunyt.

A Magyar Kézilabda válogatott hétfő esti lengyelek elleni győzelmét Kanyó Antalnak ajánlotta a csapat kapitánya, a Grundfos Tatabánya KC játékosa, Harsányi Gergely. Válogatott kézilabdásaink a szerdai, dánok elleni meccsen gyászkarszalagot viselnek majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.