Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 30. 09:34, szerda | Helyi

Kapós volt a táblagép

Kapós volt a táblagép

Kétszer is megpróbálták eltulajdonítani ugyanazt a táblagépet. Az elkövetőket mindkétszer tetten érték, ellenük eljárást indított a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Először 2012. október 26-án tulajdonította el két személy a számítástechnikai eszközt, de a pénztárnál tovább nem jutottak, a biztonsági őr feltartóztatta őket és értesítette a rendőrséget. A biztonsági kamera felvételén látható volt, amint a gyanúsítottak kosarukba raknak két táblagépet, majd az öltözők felé sietnek, majd dobozaikat visszavitték a műszaki osztályra. A két személy ellen eljárást indított a Tatabányai Rendőrkapitányság.
Tekintettel arra, hogy a műszaki cikk a lopás során nem sérült meg, újracsomagolva és leértékelve az üzlet ismét eladásra kínálta. Erre lett figyelmes egy tatabányai férfi is, aki pénze nem lévén úgy döntött, eltulajdonítja. A barkácsosztályról magához vett egy csípőfogót, majd azzal elvágta a tablet biztonsági vezetékét. Ekkor szólalt meg a riasztó és érkeztek meg a biztonsági őrök, akik a biztonsági kamerát visszanézve a sorok között megtalálták a férfit. Elfogták és értesítették a rendőrséget.
Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetése miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.