Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 19. 09:58, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Karácsony az óvodában

Karácsony az óvodában

Csillogó szemű óvodásokkal és büszke szülőkkel telt meg a Micimackó Óvoda tornaterme az intézmény karácsonyi ünnepségén.

Az apróságok tánccal, versekkel, énekekkel szerepeltek, míg az óvónénik német és magyar nyelvű karácsonyi dalokat adtak elő, majd az ajándékok is előkerültek a fa alól. Az ünnepi rendezvényen részt vett Turainé John Katalin és Bereznai Csaba alpolgármester is.– Az elmúlt vasárnap meggyújtottuk a harmadik, örömöt jelképező gyertyát is az adventi koszorún, számunkra pedig külön öröm, hogy a karácsonyi ünnepségen velünk ünnepel mindenki, aki fontos nekünk – mondta köszöntőjében Dr. Dallosné Martin Csilla intézményvezető. – Mozgalmas év áll mögöttünk, az év végi időszakra pedig mindez fokozottan igaz. A városban egyedülálló módon intézményünk minden óvodása egyedi, személyre szabott ajándékot kapott Mikulásra és Karácsonyra is, Bereznai Csaba alpolgármester egész éves közreműködésének köszönhetően pedig új parkolónak, sókamrának, új fejlesztő játékoknak és egyre szépülő, egyre komfortosabb környezetnek örülhettünk az idén – hangsúlyozta az óvodavezető, majd kiemelte: az intézmény a közelmúltban nyerte el a Zöld Óvoda címet. A köszöntőt követően a gyerekek dalokkal, versekkel és vidám előadásokkal kedveskedtek a szülőknek, illetve a társintézmények megjelent képviselőinek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.