Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Július 03. 09:23, csütörtök | Helyi

Kényszerpihenőn az óvodai és iskolai besurranó

Kényszerpihenőn az óvodai és iskolai besurranó

A Ceglédi Rendőrkapitányság fogdájából hozták el Tatabányára a nyomozók G. Zsoltot.

Tatabányán már többször keresték a rendőrök a 43 éves G. Zsoltot, mindannyiszor hiába. Gyanúsítottként akarták kihallgatni őt, mert a gyanú szerint a férfi a buszvégállomásról és oktatási intézményekből tulajdonított el értékeket. A nyomozók 2014. július 2-án tudták kérdőre vonni az általa elkövetett bűncselekmények miatt, miután megtudták, előzetes letartóztatását tölti a Ceglédi Rendőrkapitányság fogdájában. Onnan hozták el őt, majd gyanúsítotti kihallgatását követően vissza is vitték oda.

G. Zsolt a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint először 2014. május 6-án a tatabányai buszvégállomás egyik irodai helyiségből tulajdonított el egy kézitáskát, benne készpénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal. Egy héttel később egy helyi bölcsőde fejlesztő szobájába surrant be. Onnan egy irattárcát vitt magával, de abban csak igazolványok voltak. Ezt vitte magával a későbbi helyszínekre, ahol, ha észrevették őt, előkapta a lopott okmányt és megtalálóként úgy tett, mintha tulajdonosát keresné. Így jutott be egy középiskola igazgatóhelyettesi irodájába, ahonnan az egyik tanárnő válltáskájából emelt el pénztárcát, és ugyanezt tette egy általános iskola tanári szobájában is, ahol szintén egy női buksza és annak tartalma lett a zsákmánya. Utolsóként egy tatabányai gimnázium következett. Oda 2014. május 27-én jutott be begyakorlott módszerével és az igazgatóhelyettes irodájából ellopott egy notebookot. G. Zsolt gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellene négy rendbeli lopás vétség és egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.