Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 09. 09:50, kedd | Helyi

Kés a fiatalnál

Kés a fiatalnál

Közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt jelentettek fel a rendőrök egy 17 éves tatabányai fiatalembert. Egy 11,5 cm pengehosszúságú kést találtak nála az igazoltatás során.

A fiatalembert és barátját 2012. október 8-án késő délután állították meg a rendőrök. Nagy zsákokkal megpakolt kerékpárjukat tolták hazafelé. A rendőrök jól ismerték őket, vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt már többször jártak a Tatabányai Rendőrkapitányságon. Ezúttal is azt ellenőrizték a rendőrök, hogy a zsákok tartalma, nem bűncselekmény elkövetéséből származik-e.
Az igazoltatás után a járőrök átvizsgálták a két személy ruházatát, a kerékpárt és a zsákokat. A 17 éves fiatalember biciklijének csomagtartójából egy 11,5 cm pengehosszúságú kés került elő, mely közbiztonságra veszélyes eszköznek minősül, így azt elkobozták a járőrök, a fiatalembert pedig a szabálysértés elkövetése miatt feljelentették.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.