Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Október 10. 16:27, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

Kész, vége! Idegösszeomlást kapott a nagy kedvenc

Kész, vége! Idegösszeomlást kapott a nagy kedvenc

Kim Kardashian az elmúlt hónapok családi botrányai annyira kiborították, hogy az idegességtől hullani kezdett a haja, a stressz elől pedig az evésbe próbál menekülni!

Szegény Kim, úgy tűnik, tényleg túl sok volt neki, ami az utóbbi időben történt vele! Először ott volt az esküvőjével kapcsolatos számtalan dráma, majd az borította ki teljesen, hogy halálosan megfenyegették a családját, sőt, többször is betörtek hozzájuk, majd nem sokkal később egy támadás is érte, ami teljesen megrémítette.

Most pedig a fő gondot a házassága jelenti: „Kanye folyamatosan azzal zsarolja, ha nem hagy fel a valóságshowja forgatásával, akkor különválnak. Kim pedig őrlődik a családja és Kanye között, hiszen ez hatalmas dilemma." – árulta el egy közeli ismerős. A dolgot az is nehezíti, hogy Kim nem tud a saját problémáival foglalkozni, mivel az édesanyja és a mostohaapja egy súlyos titok miatt válni készülnek. A barátok szerint ugyan kívülről nem látszódik, mi zajlik le benne, de valójában teljesen padlón van: „Érzelmileg összeomlott, olyan stresszes időszakon megy keresztül, hogy a haja is hullani kezdett." – árulta el egy ismerős.

Sőt, ha még ez sem lenne elég, Kimet a testvére, Kendall Jenner szupermodell karrierje is nyomasztja. A fiatal lány ugyanis a legnagyobb kifutókon vonulhat, és lassan többet foglalkoznak vele, mint híres nővérével. Ami pedig a legfájóbb Kimnek, hogy Kendall még 18 éves, gyönyörű, na és elképesztően sovány!

Ennyi stressz mellett viszont a popókirálynő egyszerűen képtelen tartani a kemény fitnesz-rutinját, és egyre többször csábul el pár finom falat után. Hiszen ahogy ő mondja, az evés az egyetlen dolog, ami igazán megnyugtatja! A családja viszont aggódik, mert szerintük Kim az utóbbi időben túlságosan is elhagyta magát, és attól féltik, hogy a rátörő evési rohamoknak és a folyamatos érzelmi túlfeszítettségnek még meglesznek a következményei.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.