Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Április 23. 09:50, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Két keréken ügyeskedtek

Két keréken ügyeskedtek

Kerékpár Szépségverseny és Ügyességi Vetélkedőt rendeztek a hétvégén a Jubileum parkban. A benevezett biciklik között volt modern, régi és BMX is, de országúti kétkerekűt is hoztak magukkal a nevezők.

A zsűri a három legeredetibb járművet díjazta. A szépségversenyen az első helyet a legrégebbi 1983-as gyártású Triumph márkájú kerékpár nyerte le, mellyel Vágó Csaba büszkélkedett. A második díjat egy Merida 580 típusú kétkerekű érdemelte ki, amelynek büszke tulajdonosa Hamburger Edit Ágnes. Harmadik helyezetként Ott Dominik sárga EXS biciklijét szavazta meg a zsűri. A Tatabányai Városi Szabadidősport Szövetség kerékpáros ügyességi pályáján, Kovács Gergő vezetésével BMX ügyességi bemutatót is tartottak a délután folyamán. A Tatabányai Tricepsz Triatlon, Kerékpáros és Szabadidősport Egyesület segítségével lebonyolított kerékpáros ügyességi versenyen két korcsoportban nevezhettek a vállalkozó kedvű bringások. Mindkét korcsoportban a legjobb időteljesítmény döntötte el a helyezések sorrendjét. Az egyetlen 14 év alatti lány résztvevő, Gordos Barbara különdíjat kapott. Első helyen Reiter Roland, másodikon Nagy Norbert, harmadikon pedig Ott Dominik végzett. A 14 év feletti korcsoport hét versenyzője közül Szabó Lóránt bizonyult a legjobbnak, akit Csóka Miki követett a második helyen, míg a dobogó harmadik fokára Kovács Gergő állhatott.

A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda a "Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése Tatabányán-2011" című projekt keretében valósította meg a rendezvényt, amely projekt célja, hogy Tatabányán egységes kerékpárút hálózat alakuljon ki. A hétvégi programot a Tatabányai Tricepsz Triatlon, Kerékpáros és Szabadidősport Egyesület közreműködésével sikerült megvalósítani.

Fotó: www.tatabanyapont.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.