Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 20. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Kéz a kézben a Graboplasttal

Kéz a kézben a Graboplasttal

A „Kéz a kézben” program keretében örökbefogadott Arany János Óvoda több helyiségében a műanyagpadló cseréjével segédkezett az örökbefogadó vállalat.

A Graboplast Padlógyártó Zrt. az intézmény számára egy csoportszoba, az óvónői szoba és a tornaszertár műanyagpadlójának cseréjét tette lehetővé, mintegy 70 m2-en. A padlózatot az óvoda szerezte be, az örökbefogadó a padló cseréjét végezte el. A munkálatoknak köszönhetően az intézmény helyiségeinek nagy része megújult. Miután a nyár folyamán az óvoda új nyílászárókat is kapott, a gyermekeket a nyár közepétől megújult környezetben fogadhatták a dolgozók. Városunk 2011. tavaszán indította útjára a „Kéz a kézben” programot, lehetőséget biztosítva ezzel az önkormányzat nevelési-oktatási intézményei, különösképpen a gyerekek támogatására. A program célja, hogy a vállalatok figyelmét felhívja az önkéntesség és a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére, melynek köszönhetően hosszú távú együttműködés jöhet létre a gazdasági társaságok és az intézmények között. A program által elérhetővé válik a gazdasági szektor résztvevőinek aktív részvétele a helyi közösségek életében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.