Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Március 11. 11:44, hétfő | Helyi

Ki alszik az ágyamban?

Ki alszik az ágyamban?

Magánlaksértés miatt indulhatott volna eljárás egy 17 éves fiatalember ellen, aki, hogy megpihenjen és aludjon pár órát, jogtalanul behatolt egy tatabányai hétvégi házba.

A nem várt „vendég" felébresztette a tulajdonosokat, akik azonnal hívták a rendőröket, de a fiatalember feljelentésétől eltekintettek.
A ház tulajdonosai 6 óra 15 perc körüli időben lettek figyelmesek a hangokra, melyek az alagsorból szűrődtek fel az emeleti hálószobába. Elindultak, hogy utánajárjanak a hang forrásának. Mikor leértek a földszintre, legnagyobb meglepetésükre egy fiatal fiút találtak az ágyban, aki éppen elalváshoz készülődött. A házaspár azonnal értesítette a rendőröket, akik intézkedés alá vonták a 17 éves fiút. Mivel semmilyen személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkezett, ezért előállították őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A fiatalember elmondta, hogy a reggeli órákban az édesapjához indult, útközben azonban elfáradt. A fiatalember számára szerencsésen végződött a „kaland”, hiszen a ház tulajdonosai magánlaksértés miatt feljelenthették volna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.