Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 17. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ki nem találná, honnan szívatta le a zsírt Kim Kardashian

Ki nem találná, honnan szívatta le a zsírt Kim Kardashian

Ez már tényleg az őrület határa!

Nem hiszi el, mit csinált Kim Kardashian az esküvője előtt!

Mindig is büszke volt nőies idomaira Kim Kardashian: előszeretettel hangsúlyozza gömbölyű fenekét vagy pakolja ki melleit. Lábfejével viszont nagyon nem volt megelégedve, hiszen az egy kicsit husisabb nőknek a lábán is található némi plusz párnácska.

Ezeket viszont a modern plasztikai műtétek segítségével el lehet távolítani, így kecsesebb lábfejjel tipeghet tovább a delikvens- végül is hogy mutatott volna másként Kim az esküvőre tervezett gyönyörű cipőben?

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.