Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Január 20. 09:24, kedd | Helyi
Forrás: www.police.hu

Kifosztás lett az alkalmi ismeretségből

Kifosztás lett az alkalmi ismeretségből

A gyanúsítottak leitatták a sértettet és elvitték az értékeit.

Kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság R. Ágnes, B. Gábor, H. Adrienn, V. Tamara és 17 éves társuk ellen. A gyanú szerint a három nő 2015. január 16-án este ment fel a sértett tatabányai lakására, akit korábban R. Ágnes egy közösségi oldalon ismert meg. A gyanúsítottak leitatták a férfit, majd mikor elaludt, két másik társukkal eltulajdonították mobiltelefonját, két játékkonzolját és a készpénzét. Miután a sértett felébredt, rájött, hogy kifosztották, és 2015. január 17-én feljelentést tett a rendőrségen.

A tatabányai nyomozók néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Ágnest, B. Gábort és fiatalkorú társukat, másnap pedig H. Adriennt és V. Tamarát is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A rendőrség R. Ágnest, B. Gábort és fiatalkorú társukat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. H. Adrienn és V. Tamara az ellenük folytatott büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.