Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Július 22. 08:05, hétfő | Bulvár
Forrás: cink.hu

Kikészült a Kreatív Online-főszerkesztő a pucolt csirkétől

Kikészült a Kreatív Online-főszerkesztő a pucolt csirkétől

Eddig a fehér BMW-kamuterepjárójából kilépő, majd egy varangyot meglátva denevérsikollyal, háttal visszavetődő csaj volt a kedvencem, most már Román Balázs. Az ismert újságíró még sosem látott pucolt baromfit, ami egyéni szociális probléma, de a sokkos élményről cikket is írt.

"Egy reklámfilm, amitől rosszul lettünk", izgat fel Román cikkének már a címe, hogy a végére betűzött videó megnézése előtt azt higgyük, itt valami nagyon durván beteges dolog következik. Ráadásul nem szex- vagy fegyverreklámról van szó, hanem egy társadalmi célú hirdetésről, ami a siketek és hallássérültek problémáit igyekezne felvillantani. Végre születette egy gonosz, perverz, izgalmas magyar reklámfilmrendező? "A lefejezett megkopasztott állati tetem nekünk sok volt" - remegtet meg a főszerkesztő, hogy jeges rettegéssel kattintsak a play gombra.

A poén felvezetése tökéletes, főleg, hogy azonnal kiderül, a film nemhogy nem durva, hanem inkább aranyos, mert a főszereplője egy táncoló pucolt baromfi. Igen. A lefejezett megkopasztott állati tetem egy konyhakész csirke. Úristen, mi lesz, ha Román meglát egy tatárbifszteket? Kőnyomatos Kreatív-különszám.

A filmet egyébként Záhonyi Andor rendezte, és fesztiválokra szánt kamureklám, mert megrendelője sem volt, de jónak attól még teljesen jó.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.