Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 08. 13:40, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Kimagasló diákteljesítmények

Kimagasló diákteljesítmények

A 2011/12-es tanév megyei- és országos tanulmányi versenyein kimagasló eredményeket elért tatabányai diákok és felkészítő pedagógusaik köszöntötték és jutalmazták.

A Kandó Kálmán Szakképző Iskola, Általános Iskola és Középfokú Kollégium Réti úti telephelyén Tatabánya Város Önkormányzata és annak két közalapítványa - Általános Iskolásokért Közalapítvány, valamint Tatabánya Középfokú Oktatási Intézményeiért Közalapítvány - a korábbi évek hagyományát követte az ünnepség megszervezésével.
A házigazdák ünnepi műsora előtt, Schmidt Csaba polgármester köszöntötte a díjazottakat és az őket felkészítő pedagógusokat. A városvezető miután a kitűzött célok fontosságáról és azok megvalósításáról beszélt, a Stúdium Ösztöndíjjal és a Kótay Gyakornoki programmal járó lehetőségre hívta fel a diákság figyelmét. Az ünnepség jó alkalom volt arra, hogy a díjazott tanulókat felkészítő pedagógusok és eredményes munkájuk is méltatásra kerüljön. Az eseménnyel rá kívánják irányítani a tanulótársak, a szülők és a közvélemény figyelmét az átlag feletti kimagasló tudás, szellemi, művészeti teljesítmény fontosságára és elismerésére, egyidejűleg a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulókat és felkészítő pedagógusaikat példaképül állítva már az általános iskola felső tagozatán is. A különböző szintű, típusú és rangú tanulmányi versenyek résztvevői és pedagógusaik Tatabánya városában folyó pedagógiai tevékenység jó hírnevét erősítik. Összesen százhét tanulónak és hatvanhat pedagógusnak adott át oklevelet és könyvutalványt Schmidt Csaba polgármester és a két kuratóriumi elnök, Csabai Józsefné és Szalai Imre. A résztvevőket megtisztelte jelenlétével Bereznai Csaba alpolgármester, Dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző, Ablonczy Dánielné, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke, Fenyvesi Veronika az Oktatási és Közművelődési Iroda vezetője és házigazdaként Pallos János, a vendéglátó intézmény igazgatója.








Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t