Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Január 23. 13:57, csütörtök | Helyi

Kimentették az asszonyt a tóból

Kimentették az asszonyt a tóból

Hiába nem volt szolgálatban a vértessomlói körzeti megbízott, a helyiek tőle várták a segítséget.

Bár 2014. január 23-án nem volt szolgálatban Erl Attila r. zászlós, mégis ő jutott elsőként annak az idős férfinak az eszébe, aki Vértessomló egyik tavában egy élettelen testet talált.

Először azt hitte egy bábu lebeg a víz felszínén, közelebb érve azonban látta, hogy embertársa került bajba. Azonnal értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki a telke tövében lévő tóhoz rohant. Erl Attila r. zászlós látta, hogy az asszony még él, ezért értesítette szolgálatban lévő kollégáját, Bartis Gábor r. főtörzszászlóst és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, akik tűzoltókat és mentőt irányítottak a helyszínre.

A rendőrök és a tűzoltók megpróbálták kihúzni a nőt a mindössze egy fokos vízből, de a tó alja olyan hínáros volt, hogy a védőruházatot használó tűzoltók más mentési lehetőséget választottak.

Egy helybéli hozta a csónakját, mellyel elérték a nőt és át tudták adni a parton várakozó mentősöknek. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai újraélesztették a beteget, majd megkülönbözetett fényjelzést használva kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.