Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Július 18. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Kitálal exéről a TV2 sztárja

Kitálal exéről a TV2 sztárja

Az Összeesküvők egyik szereplője, Ricsi írásba foglalta, hogyan alakult és ért véget kapcsolata Nikóval. Tette ezt azért, hogy rajongóik is képben legyenek.

A kezdetektől fogva viharos Összeesküvők Ricsi és Niko kapcsolata. A fiú most Facebook-oldalán tett közzé egy írást, amelyben sokat beszél szerelmükről és az ÖsszeEsküvők kulisszatitkairól is. Ricsi a StoryOnline-nak elmondta, sosem vagy csak pillanatokra érezte egyértelműnek a kapcsolatát Nikóval, ugyanis a lány múltja nem felelt meg az elképzeléseinek. Ráadásul a valóságshow utáni együttélésük is rengeteg problémát vetett fel: Ricsi mamája, Éva és Niko kapcsolata is nagyon feszült volt, a lány pedig ragaszkodásával teljesen megfojtotta párját.

Ricsi és Niko rajongótábora most két részre szakadt, vannak, akik a fiú mellé álltak, mások pedig arról beszélnek, nem volt szép dolog sráctól, hogy kitálalt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.