Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 06. 05:56, szerda | Bulvár
Forrás: stop.hu

Kőkemény videó: kirakatot rombolt a tomboló Porsche

Kőkemény videó: kirakatot rombolt a tomboló Porsche

A 911 Turbo sofőrje összekeverte a fékpedált a gázzal.

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint a fék- és gázpedál összekeveréséből eredő balesetek kétszer annyira jellemzőek a nőkre, mint a férfiakra, mielőtt azonban elővennénk a női sofőrökkel kapcsolatos sztereotípiákat, megemlítendő, hogy ugyanezen tanulmány szerint az összes baleset 60 százalékáért a férfiak felelősek. Az alábbi videó viszont az előbbi megállapításra jó példa, no meg arra, hogy aki nem tud vezetni, az ne akarjon magának 480 lóerős, hátsókerék-meghajtású sportautót.

A felvételen látható török hölgy tankolni indult, de amikor megközelítette a töltőállomást, a fék helyett a gázt kezdte el nyomni, méghozzá padlóig. Ennek eredményeként belehajtott a boltba, amit teljesen leamortizált, és még az eladó is megsérült, de szerencsére csak könnyebben. A helyszínelés után a rendőrség taxit hívott a Porsche fiatal sofőrjének és utasának, akik egy pokróccal takarták el az arcukat a kíváncsi tekinteteket és kamerák elöl.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.